Lastik | Oto Lastik | Lastik Fiyatları | Ucuz Lastik

2023 Nissan X-Trail için Hankook Ventus S1 evo3 SUV Seçildi

Premium lastik üreticisi, Güney Koreli Hankook markası, yeni orijinal ekipman anlaşmalarını duyuruyor. Yeni 2023 Nissan X-Trail için markaya ait lastikler tercih edildi. Güney Kore’de üretilecek 235/55R19 Hankook Ventus S1 evo3 SUV lastikler, bu popüler aile aracını donatacak. Hankook SUV lastiği hem ıslak hem kuru zemin koşullarında üstün performansı ile öne çıkıyor.

Ortaklığın 11. Yılı Hankook Ventus S1 evo SUV 3 ile Kutanıyor

Markanın Kıdemli Başkan Yardımcısı Moonhwa Hong, Hankook SUV lastiği ve iş birliği hakkında yorumlarda bulundu:

“Nissan ile ortaklığımızı sürdürmekten ve bu kez yeni 2023 Nissan X-Trail ‘i Ventus S1 evo3 SUV ile sokaklara çıkarmaktan mutluluk duyuyoruz. Yüksek hızlarda istikrarlı kullanım, güç ve kontrol ile lüksü tanımlayan Hankook Ventus S1 evo3 SUV, en çok satan aile SUV’sinin özelliklerini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.”

Konfor, Performans & Güvenlik: Hankook Ventus S1 evo3 SUV

Hankook Ventus S1 evo3 SUV, üreticilerin istediği performans, güvenlik ve konfor dengesini etkili bir şekilde tamamlıyor. Böylece 2023 Nissan X-Trail kullanıcıları aracın performansından çok daha iyi bir şekilde yararlanabiliyor. Ultra yüksek performanslı Hankook SUV lastiği yanak bölgesinde özel bir dolgu ve güçlendirilmiş materyaller kullanılıyor. Böylece standart ürünlere kıyasla yanak bölgesinin mukavemeti önemli ölçüde artıyor.

Hankook SUV lastiği, iki katmanlı karkas ve aramid kompozit materyalleriyle önceki modellere kıyasla genleşmeyi %60’a kadar azaltıyor. Hankook Ventus S1 evo3 SUV, ayrıca; yüksek performanslı doğal reçinelerden yapılmış yeni bir sırt bileşiğine sahip. Premium lastik, sırtı üzerinde birbirine kenetli bloklar bulunduruyor. Böylece yazın çok çeşitli sıcaklık aralığında ve yol koşullarında son derece dengeli manevra kabiliyeti, mükemmel fren gücü ve dayanıklılık sağlanıyor. Tüm bu özellikleri, lastiği 2023 Nissan X-Trail için ideal hâle getiriyor.

2023 Nissan X-Trail Öne Çıkan Özellikleri

Dünyanın en sevilen aile SUV’lerinden biri olan 2023 Nissan X-Trail, motor sınıfında lider. Araç, 201 beygir gücü ve 225 lb-ft torku destekleyen standart 1,5 litrelik VC-Turbo motorla geliyor. Nissan X-Trail’deki aktarma organı, aracı kullanmayı eğlenceli hale getiriyor ve araç sahiplerini, şehir içinde 30 mpg’ye, otoyolda 37 mpg’ye kadar derecelendirilmiş, sınıfının en iyisi yakıt ekonomisi ile ödüllendiriyor. Hankook Ventus S1 evo3 SUV, aracın yüksek gücünü yola iletmesini sağlayacak. Hankook SUV lastiği, bununla birlikte aracın konfor ve yakıt verimliliği özelliklerini de destekliyor.

Kategoriler:   Blog, Oto Lastik

Yorumlar

Bu öğe için yorumlar kapalı.