Lastik | Oto Lastik | Lastik Fiyatları | Ucuz Lastik

2016 Pirelli Takvimi

2016 Pirelli Takvimi

Pirelli 2016Pirelli takvimlerinde her sene olduğu gibi, 2016 Pirelli takvimi içeriğinde de güzelliklerinin yanı sıra spor alanlarında yer alan ve sanatsal anlamda gösterdikleri başarılarla dünyaca tanınan ünlüler yer alıyor. Tanıtım çalışması olarak başlatılan ve daha sonradan markanın olmazsa olmazlarından biri haline gelen Pirelli Takvimleri her sene dünyanın en iyi moda ve reklam fotoğrafçılarının büyük bir emekle hazırladığı fotoğraflarla tüm dünyanın dikkatini çekiyor. Aslında takvim olma özelliğinden daha çok ünlü simaların fotoğraflarıyla gündeme geliyor Pirelli Takvimleri. Her yıl sıra dışı fotoğrafçıların ve modacıların yoğun çalışmaları sonucunda ortaya çıkan Pirelli Takvimleri 50 yıldan bu yana varlığını sürdürmekte. 2015 yılında Gigi Hadid, Adriana Lima, Anna Evers, Candice Huffine, Cameron Russel gibi mankenlerin poz verirken 2016 Pirelli Takvimi kapağında başarılı tenisçi Serena Williams yer alacak.

1981 yılında Amerika’da doğan ve bu güne kadar bir çok ödüle ve madalyaya layık görülen Serena Williams, “kortların kraliçesi” lakabıyla tanınıyor. Twitter hesabından, 2016 Pirelli Takvimi için poz vermeyi kabul ettiğini duyuran tenisçi, aynı zamanda ABD’nin gelmiş geçmiş en iyi tenisçisi olarak biliniyor. Kadınlar kategorisinde en çok kazanan sporcu olduğu bilinen Serena Williams, tenis tarihinin en iyi kadın oyuncusu olarak anılmakta. Henüz 14 yaşında iken profesyonel anlamda tenise yoğunlaşarak 2002 yılında ilk kez dünyanın bir numaralı tenis oyuncusu seçilmiş ve bu zamana kadar zirvedeki yerini korumayı başarmıştı

Serena Williams’ın yanı sıra 2016 Pirelli Takvimi’nde Beatles grubunun üyelerinden olan John Lennon’un farklı tarzıyla dikkat çeken karısı Yoko Ono, henüz 12 yaşındayken moda bloğu sayfasıyla ün kazanan ve bugün dergi editörlüğü, oyunculuk ve şarkıcılık gibi sanatsal alanlarda adını duyurmuş genç oyuncu Tavi Gevinson, duru güzelliğiyle görenleri büyüleyen Rus süper model Natalia Vodianova, televizyon dizileri ve sinema filmleri ile tanınan Amerikan yapımcı ve senarist Ava DuVernay, Amerikalı hayır sever ve sanat hamisi Agnes Gund ve ünlü komedyen Amy Schumer gibi isimler yer alıyor. 2016 Pirelli Takvimi, görünüşe bakılırsa önceki senelere göre konsept olarak daha farklı olacağa benziyor. Bu sene de ustaca çekilmiş fotoğraflarla masaların üzerinde yerini alacak Pirelli Takvimleri’nin çekimlerini ise ABD’li portre fotoğrafçısı Annie Leibovitz gerçekleştiriyor.

Kategoriler:   Blog, Oto Lastik

Yorumlar

Bu öğe için yorumlar kapalı.