Lastik | Oto Lastik | Lastik Fiyatları | Ucuz Lastik

Bridgestone Turanza T001 Lastikler

Bridgestone Turanza T001

Bridgestone Turanza T001

Bridgestone Turanza T001 özel olarak dizayn edilmiş sırt desen tasarımı yardımıyla düzensiz yıpranma sorunlarına karşı direnç sağlar. Lastikleri desen yapısının sağlamış olduğu sessiz sürüş nitelikleri gürültü seviyesini en az seviyeye düşürür. Bridgestone Turanza T001 lastikleri kuru ve yaş yüzeylerde yoğun şekilde iyi performans değerlerine sahiptir. Girmiş olduğu bütün testlerden başarı ile çıkmış ve bütün otoriteler sebebi ile tam not almayı başarabilmiştir.

Oldukça geliştirilmiş omuz blokları fren ve viraj emniyetini en üst düzeye çıkarmaktadır. Güvenlik performansı en üst noktada tutularak yapılmış olan, T001 lastikleri en çok dönemeç kavrayabilme ve mükemmel yaş yol tutuş performansı ile ileri süratlerde dahi mükemmel bir denge sunar. Düşük yuvarlanma direnci yakıt sarfiyatını en aza indirmektedir T001’in yapısal nitelikleri rahat bir sürüş sunar. En aza indirilen dönme direnci özellikleri kazanılabilmesi için Nano-pro-tech teknolojisi uygulanan Bridgestone Turanza T001 yaş zeminler üstündeki yüksek performansında herhangi bir azalış söz konusu olmadan daha az yakıt sarfiyatı sunar. Turanza T001 lastiklerinin sırt bölgesinde bulunan geniş oluklar suyun hızlı bir biçimde aktarılabilmesine olanak tanır. Uzun çabalar ve en ileri teknolojiler kullanılarak üretilmiş olan sırt blok yapısı fren mesafesini kısaltarak oldukça iyi bir yola tutunma performansı sunar. Bridgestone Turanza T001 premium sınıf yaz lastiği olduğu için kış mevsiminde tercih edilmemelidir.

Hava sıcaklıkları 7 yedi derecenin altına indiğinde yaz lastiklerinin yol tutuş performansları azalır. Bu nedenden Bridgestone, kış aylarının buzlu ve karlı yol şartlarında özellikle karlı ve buzlu yollar üzerinde Bridgestone, kış lastiklerinin takılmasını tavsiye eder. Ayrıca lastiklerin mutlaka dörtlü set şekilde takılması güvenlik açısından aşırı mühimdir. Otonuzda takılı olan lastiklerin hava basınç ayarlarını sürekli şekilde denetim ediniz. Lastik değişim işlemi yaparken tercih edeceğiniz lastiklerin vasıta üreticilerinin kullanılmasını önerdiği boyut ve sürat kriterlerinde olması meselesinde duyarlı olmanız gerekebilir. Bu konu ile ilgili doğru olan bilgilere sahip olmadığınız durumlarda servislerde yardım alın.

Kaynak:

http://www.lastikcim.com.tr/
http://blog.brisa.com.tr/index.php/bridgestone-turanza-t001-ile-konfor-sinifi-yolculuk/

Kategoriler:   Bridgestone, Oto Lastik

Yorumlar

Bu öğe için yorumlar kapalı.